woensdag 16 maart 2011

In naam der Koningin! Bedrog om de kroon? - deel 2 -

Deze blog is het vervolg op het eerder verschenen artikel 'In naam der Koningin! Bedrog om de kroon?'

Bron: Klokkenluideronline 
Dit is het tragische, aangrijpende verhaal van onze vergeten, doodgezwegen, weggegooide Koningin.  Laten we deze keer maar niet zeggen In naam der Koningin, maar Uit naam der Koningin.

De eerste pagina luidt: http://jfkmurdersolved.com/marieclaire/P1090054.JPG
De tweede pagina is derhalve: http://jfkmurdersolved.com/marieclaire/P1090054.JPG

En zo kunt u zelf het bladzijdenummer in uw browser ophogen tot en met de laatste pagina:
http://jfkmurdersolved.com/marieclaire/P1090054.JPG

Mix de genen van Hendrik, Juliana, Wilhelmina en Beatrix door elkaar en het eindresultaat is Marie Claire. Bekijkt u de foto’s van  pagina 333 tot 344, of 662 tot 667.



Wij willen natuurlijk ook best wat krenten voor u uit de pap halen. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze aangrijpende smeekbede uit 1981 aan haar moeder. Het is uiteraard opvallend dat Marie Claire deze brief schrijft, op een moment dat Juliana net de troon heeft overgedragen aan Beatrix. Marie Claire weet dan al dat zij een beroep doet op het geweten en het hart van haar moeder, en dus niet de hulp inroept van het Koninklijk Huis als instituut.  Anders had zij deze brief immers aan Koningin Beatrix geschreven.  Het is verder ook logisch dat Juliana haar hart, dat ongetwijfeld het grootst was van alle leden van onze Koninklijke Familie, het was tenslotte een schat van een mens, niet kan en mag laten spreken, ook al zou zij het willen.  Bernhard, die alleen al door deze kennis de de facto Koning van Nederland was, had dit uiteraard  nooit en te nimmer toegestaan. Is het in het licht van dit alles nog verwonderlijk, dat Carrie Knoops-Hamburger specifiek aan Micha Kat heeft verteld dat het de kennis was van het bestaan van Marie Claire en van de wijze waarop zij is verwekt die Bernhard de vereiste leverage gaf waarmee hij Juliana kon chanteren en de door haar zo vurig gewenste echtscheiding kon tegenhouden? Vlak voor haar dood heeft Marie Claire -opnieuw volgens Carrie Knoops- van een lid van de Hoge Raad, op voorwaarde van eeuwig zwijgen, een brief gekregen waarin haar werkelijke afkomst werd onthuld. De brief is meegegaan in haar graf.

Het verdere vervolg is te lezen hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten